About me

U trenutku pisanja, apsolvent elektrotehnike na Visokoj elektrotehničkoj školi u Beogradu. Još 3 ispita i ispuniću roditeljima san (ovo pricam od kad ih je bilo 10) i napokon zaokružiti nešto u životu. Nadam se. A posle toga, eh, opcija je tako mnogo u ovoj lipoj našoj… (sarkazam-ON)

Elem, od avgusta ove godine radim kao freelancer na jednom od najpopularnijih sajtova te namene – Upwork, u niši koja nema veze sa gorepomenutim (naravno) radim kao pisac. Ako poželite da me angažujete možete to uraditi putem kontakt forme ili preko Upworka prateći ovaj link

Takodje se bavim muzikom, ali nažalost ne u tolikoj meri da od nje mogu “jesti leba”, sviram gitaru i bio sam član sijaset bendova, ali ništa nije urodilo komercijalnim uspehom do sada (nisam izaš`o na televizor), volim da pevam (najviše pod tušem) i kad nema nikog oko mene, u radijusu od bar 5 km. Ne bih mogao da zamislim život bez muzike. Osim muzike hobiji su mi čitanje, pisanje, sport, putovanje,kuvanje, gledanje filmova,serija, stand-up, podcastova, a odskoro i pušenje lule. Dobro na engleskom zvuči mnogo lepše – Pipe smoking…ehh eto vidiš. Omiljeni pisac mi je J.R.R. Tolkin, a bend Iron Maiden. Bio sam na njihovom koncertu (samo) četiri puta. Obožavam da pijem kafu. Kad nema kafe, dobar je i čaj.

Dok me je Tolkin naučio kako da maštam, Iron Maiden je svakako oblikovao način na koji razmišljam, kako shvatam svet oko sebe i kako gledam na njega. Na amaterskom nivou sam se bavio i svojim omiljenim sportom američkim fudbalom, ili “bijenjem u glavu”, kako većina ljudi vidi taj sport, iako je to daleko od istine, dobro nije BAŠ daleko. Šalu na stranu football, kako ga ameri zovu je jedan od, ako ne i najsloženiji sport na svetu.

Osim što u relativno skoroj budućnosti planiram da diplomiram, postanem bestseler pisac, napunim stadion dok se publika topi uz moje majstorske solaže, otpadaju im uši i ispadaju oči, upoznam članove Iron Maiden-a, odem i sa njima na turneju, oženim se, naštancujem bar jedno pet-šest malih Filipa koji će da ukrašavaju moj skromni dom u ruralnom delu Novog Zelanda, preselim celu porodicu na lokaciju po želji, postanem predsednik…nemam neke prevelike želje i planove jer, znate onu izreku: “pazi šta želiš, možda ti se to i ostvari”.