TOP 5 – Tipova žena 2.deo

Dakle, kao što sam i obećao, u nastavku čitaćete ostatak, tj. 2.deo tipova žena, iako sam ponovo, nakon završetka pisanja shvatio da tu još može neki tip da se uglavi i da nisam sve rekao, ali avaj…

Malo ste čekali ovaj drugi deo, dal zbog nedostatka volje za pisanjem ili nečeg drugog, ali tome je došao kraj, zato sada, sedite, uzmite vodu i šećer (pogotovo ako ste feminista) i uživajte…

7. Feminizator

(Svaka sličnost sa Terminatorom je slučajnost…khm…)

Posebno omražena grupa, jezivo opasna po okolinu i njoj bliske i one manje bliske osobe.

Toksičnost over 9000.

Ispranost mozga 99.94%

Otvorenost ka drugim mogućnostima i idejama 0.1%

Naporna 100%

Večiti borac za “ravnopravnost”, ali nekako zaboravlja istu kada je u pitanju čišćenje snega na -15C, prebacivanja nameštaja po kući i slični “muški poslovi”.

Buni se za razliku u plati koju imaju muškarci, ali ne želi da vozi kamion 20 sati dnevno, radi u rudniku, penje se na gradjevinu, ili radi bilo kakav fizički naporan posao.

Ne buni se kada u bilo kojoj katastrofi važi “pravilo” prvo spašavanja ŽENA i dece? Pa zar nismo svi ravnopravna bića?

Zašto su medicinske sestre u 90% ili više slučajeva žene? Gde je tu ravnopravnost za medicinsku braću?

Zašto između lepe i zgodne devojke (manje kompetentne) i debelog manje vizuelno nadražujućeg muškarca (više kompetentnog) posao uvek dobija ona? Ravnopravnost beše?

Zašto za iste zločine muškarci dobijaju strože kazne?

Zašto su u zatvoru 90% zatvorenika muškarci?

Zašto sudovi uglavnom oduzimaju starateljstvo očevima?

Muškarci od 65% ukupne zarade troše na sebe svega 25%, dok žene troše 40%, što nakon taksi dovodi do rezultata da žene troše 90% više od onoga što mogu da zarade. Dovoljno je da pogledate šoping centre i SPRATOVE prostora koji su namenjeni proizvodima za žene.

Sakaćenje muške dece obrezivanjem društveno je prihvaćeno i smatra se normalnim. Da se tako nešto čini ženskoj deci, šta bi učinio feministički lobi? Ravnopravnost?

Muškarac ne može dizanjem nogu da napreduje na korporativnoj lestvici.

U slučaju razvoda muškarac zasigurno gubi 50% svoje imovine.

Velika većina beskućnika su muškarci.

U 77% slučajeva žrtve ubistava su muškarci, dok 89% muškaraca bude svedok najmanje jednog nasilnog akta u životu.

U sudskim sporovima 165% više šansi da budu osuđeni imaju muškarci.

97% žrtvi rata su muškarci.

90% muškaraca će prihvatiti posao gde moraju biti odvojeni od svoje porodice zarad veće zarade.

Mnogo veći procenat muškaraca radi više poslova da bi prehranili porodicu.

Eto, pile moje, zato su plaćeni više od tebe.

Usput, ovo je samo delić razloga.

8. Leptirica (party animal)

Ova zanimljiva i oku prijemčljiva grupica praktikuje letenje s cveta na cvet, iliti s kite na kitu – cveća, Bože… Seksualni devijanti…

Pogotovo aktuelna na većim zbivanjima i okupljanjima kao što su žurke, a najveća koncentracija istih se manifestuje u mračnim delovima klubova ili WC-a.

Osim što pokušavaju da dokažu svojim manje promiskuitetnim drugaricama da one ŽIVE život, često uspevaju i da ih povuku sa sobom, da bi kasnije u duetu mogle da kukaju na muški pol (do sledeće žurke, naravno).

Najtužnije u celoj priči je to što od svoje ogromne želje da se dokažu i dopadnu upravo tim muškarcima, često završe na potpuno drugoj strani, izazivajući kod njih potrebu za jednokratnom upotrebom. (pre upotrebe dobro promućkati, nakon konzumiranja baciti u prvu kantu za djubre).

9. Tračara

Sve zna.

Ko je s kim, gde, kako, zašto…?

Samo su neka od pitanja na koja ona ima odgovor. Čak i na najobičnija zapažanja tipa: “Ej, znaš koga sam video/la, Peru.“ odgovara sa: „Aaaa znam..Joj znaš s kim je on? S onom beštijom, znaš onu… Što joj je keva, e pa ta. Da,da, što joj je brat onaj što je Milici, e da…pa znaš šta sam čula za Milicu!?“

Ned`o ti Bog. Živ ti ja. Daljega bilo.

10. Štrebos

Zna gradivo iz perioda predškolskog.

Tačno se seća kako je ono u šestom razredu celo odeljenje pobeglo sa časa, a ona je posle išla da ih traži po naređenju profesora. Propatila celo školovanje jer je „niko ne voli“, mada je ona doprinela da se to promeni tako što je laktom sakrivala svoj rad i nije dozvoljavala da se od nje prepiše jer je ona učila, a vi niste.

Uvek prva kad treba da se prijavi ko nije tu, pogotovo onda kad ona nije redar. Redovno podseća profesora šta je bilo za domaći i kad treba da propituje. Odrasta u personu koju svi na poslu izbegavaju, šefovi koriste, a kolege beže glavom bez obzira od njenih neobrijanih nogu i nežnih mustaća.

U ekstremnim slučajevima retko pere kosu, o frizuri ni ne razmišlja, a osnovna šminka (upristojavanje) je za nju pojam. Nju je Bog tako dao i ne treba se protiviti Njegovoj volji. Oće’ da odeš u pakao?

11. Horoskopka

Veoma zanimljiv primerak u čijem društvu nikad nije dosadno.

Potpuno.

-Imali ste loš dan? – Pa normalno, Venera ti je ušla u Saturn, samim tim njegov mlečni trag ti je ostao u avgustu.

-Ostavio te dečko? Dosadila mu? – Naravno da ne, fora je u tome što je njegov mesec u julu, a ti si mu u aprilu rekla da hoćeš da rezerviše zimovanje sa tobom i tvojim roditeljima, ovo ti je samo astralna projekcija njegovog podznaka, u šestoj kući.

-Urana.

-Posvadjala si se sa sestrom? – Vidi, Lav-Devica, ne može to znala sam… Kad je rodjena? U koliko sati? A jaaooo!!! Pa da, njen znak je karmički povezan sa tvojim malim medvedom, znači vaša kolizija vrši planetarno pomeranje i rotaciju znakova, jedino što sad možeš je da čekaš i samo će ti se OTVORITI u jednom trenutku, ako tri puta okreneš ovu šoljicu e taaaako… sad prstićem ubodi, i uzmi ovu kesicu čaja ubaci u levu patiku i kad god se sretneš s njom ti prvo zgazi levom nogom, ej, ali ključno je da sve vreme držiš palac i mali prst desne ruke spojen i govoriš u sebi „Ja sam jaka, oslobađam negativnu energiju, ona izlazi iz mene i teče u zemlju“.

Ma posle ovoga se mirite 100%, majke mi.

Videćeš

Radi.

Bitno je samo da veruješ.

Jesam ti rekla da treba da nosiš crven konac oko ruke???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *